🌍 Přátelé, všude po světě se organizují dobrovolníci na pomoc Zemi, na pomoc nám všem a sází stromy, přispívají jak mohou a sdílí pozitivní myšlenku spojenectví na záchranu planety.

NEČEKEJME NA ROZHODNUTÍ VLÁDY A ÚŘEDNÍKŮ, NA GRANTY A DOTACE A PŘIPOJME SE KE SVĚTU HNED TEĎ TÍM, ŽE SE SPOJÍME V DŮLEŽITÉ AKCI PRO ČESKO!

Hrajeme velkou hru o čas, kterou nikdo z nás nechce prohrát – kvůli nám, kvůli našim dětem, od kterých jsme si tuto planetu půjčili, kvůli vzkazu dalším generacím, že když se lidé spojí pro dobrou věc, ZVLÁDNOU VELKÉ VĚCI!

Pokud cítíte, že to je téma, které se Vás dotýká a chcete s tím opravdu něco udělat, pošlete prosím jakoukoli částku jako dar na náš transparentní účet 777999722/5500, kterou použijeme na vysázení co největšího počtu nových stromů v ČR!

👉Další informace o bance a platbách ze zahraničí naleznete na stránce Kontakty.

📄Rádi pro Vás na vyžádání vystavíme potvrzení o daru, který si můžete odečíst z daní. Stačí nám napsat na info@homefortrees.com

👉 Kdo tvoří náš profesionální tým se dozvíte v sekci O nás.

📆Konkrétní termíny sázecích akcí, možnosti zapojení se do sázení a dokumentaci z našich akcí, najdete na tomto webu v článcích, na našem FB Home for Trees, FB skupině Home for Trees a prostřednictvím newsletterů, ke kterým se můžete přihlásit zcela dole.

Sázíme na chráněných územích našich partnerů a spolupracovníků, kde je o stromy dlouhodobě postaráno a jsou vždy v oplocence chráněné proti okusu zvěří.

Jsme součástí unikátního projektu Zdoňov, kde sázíme stromy a kam už se týmu našeho spolupracovníka Jiřího Malíka povedlo vrátit vodu do krajiny.

ČLOVĚK SÁM ZMŮŽE JEN MÁLO, ALE KDYŽ JE NÁS VÍC A KAŽDÝ DÁME TROŠKU, DOKÁŽEME VELKÉ VĚCI!

DĚKUJEME ZA TO, ŽE JSTE V TOM S NÁMI.

Váš tým Home for Trees ♥
Chráníme a sázíme lesy pro nás všechny a pro všechny po nás příchozí.